Hoe werkt het?

1. Een chatbot maakt gebruik van kunstmatige intelligentie. De laatste jaren hebben enorme sprongen in de ontwikkelingen op dit gebied plaatsgevonden. Tegenwoordig begrijpen chatbots de natuurlijke taal die mensen gebruiken en communiceren met hen op dezelfde manier waardoor de conversaties realistisch en betrouwbaar zijn.

2. Elke zin die de bezoeker intypt wordt razendsnel geanalyseerd met behulp van geavanceerde technologie. Onze chatbot begrijpt wat de bezoeker zoekt en voorziet hem van de juiste informatie. Hij weet wat verkeerd gespelde woorden betekenen, herkent uitdrukkingen en levert accurate antwoorden op vragen.

3. Het enige doel van de chatbot is uiteindelijk om leads te genereren. Nadat de bezoeker zijn contactgegevens heeft achtergelaten, stuurt de chatbot een e-mail met alle informatie die de verkoper nodig heeft om de lead op te volgen.

4. Voor de ontwikkeling van onze eigen chatbot hebben wij duizenden chatdialogen uit de autobranche geanalyseerd. De chatbot begrijpt dus heel goed wat een bezoeker nodig heeft, is bekend met terminologie uit de branche en weet hoe hij leads moet genereren. We hebben deze technologie specifiek ontwikkeld voor de autobranche.

Demo aanvraag
close slider

Uw naam (verplicht)

URL website (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Aantal websitebezoekers per maand